Träffa Anette!

Träffa vår medarbetare Anette. Vi ställde fem snabba frågor till henne;

 

Anette – 1,5 år i Ängelholm. Hur har första tiden varit?
-Att starta upp en verksamhet på en ny ort tar tid!  Första året handlar mycket om relationsbyggande och det är först nu som uppdragen kommer.

Hur har du jobbat med att komma in på marknaden?
-Vi har engagerat oss mycket i näringslivsbolagens träffar och verksamhet. Ängelholms Näringsliv AB är duktiga och har givande träffar där man knyter bra kontakter, och på så vis marknadsförs Codeq lokalt.

Vilka typer av tjänster har du tillsatt senaste året?
-Export Manager, Produktdirektör, Produktchefer, Global logistik koordinator, Digital Marknadskommunikatör, Teknisk säljare, Innesäljare, Internationell kundsupport.  Just nu jobbar jag med Kundsupport till Bjärekraft och har två uppdrag till en intressant aktör inom sin nisch: Soliduct växer och behöver anställa Ventilationskonstruktör och Magento-utvecklare.

Vilket geografiskt område jobbar du i?
-Min bas är Ängelholm och därifrån kan vi serva Skåne och Halland. Tillsammans med mina kollegor kan vi dessutom hantera södra Småland.

Vad är din styrka som rekryterare?
-Med 15 års erfarenhet av att rekrytera chefer och specialister till näringslivet och min utbildning som civilekonom, tror jag mig ha goda förutsättningar att sätta mig in i och förstå kundens verksamhet och kompetensbehov. Min ambition är att fungera som rådgivare inom kompetensförsörjning.  Jag har också lång erfarenhet av headhunting/search, och är van vid att tänka utanför boxen för att  hitta rätt kandidater som passar för tjänsten och företaget.