Tekniska utmaningar – Fyra frågor till Per, chef för automationsavdelning på NPB

NPB har stora framgångar på marknaden och har verkligen fullt tryck i verksamheten. Organisationen växer ständigt och vi tog ett snack med Per som rekryterades via Codeq.

 

Per – Nu har du varit ett drygt år på NPB. Hur har du haft det?

Det har verkligen varit en kul och lärorik tid. Jag började en tjänst som Technical Mgr Automation och är nu Chef för automationsavdelningen. Automationsavdelningen växer och nu jobbar jag mest med utveckling av team, medarbetare, samt har ett stort fokus på frågor kring maskinsäkerhet.

 

Vad uppskattar du allra mest med NPB?

Det finns mycket som är bra, men det jag vill lyfta fram är farten framåt, stor delaktighet i  utvecklingsprojekt och möjligheten att påverka sin vardag.

 

Vad har du för kul projekt framför dig?

Att växa är utmanande och vi behöver utvecklas som team genom att än mer standardisera och effektivisera arbetsprocesser och hela tiden bli bättre. Support och stöd till teamet i olika frågor är också kul.

 

NPB växer snabbt och behöver fler ”automationare”. Varför ska man jobba hos er?

För en senior automationare tror jag framför allt att teknisk problemlösning är stimulerade tillsammans med produktutveckling av våra maskiner.  Dessutom kan vi erbjuda en tjänst utifrån intressen och kompetens.