Detta uppdrag är tillsatt

Lindström Services söker säljare till Göteborg

Lindström Group is a fast growing global textile service company driven by the culture of empowerment, joy of learning and passion for growth. We invest in our personnel, as we believe happy people give the best service. We are over 3 000 enthusiastic people in 24 countries. The group turnover in 2014 was 301 million euros. www.lindstromgroup.com

Lindström Group är en familjeägd koncern som leds av tydliga värderingar:

  • Lönsam tillväxt
  • Ansvar
  • Långsiktiga relationer
  • Entusiasm och vilja att lära

Vi är internationellt väletablerade och erbjuder våra kunder ett starkt koncept med hög servicegrad inom arbetskläder för professionella användare inom de flesta branscher. Vi växer stadigt med god lönsamhet och satsar med stor målmedvetenhet vidare på att öka våra marknadsandelar i Sverige.

Som säljare på Lindströms är ditt uppdrag att med kraft, driv och entusiasm bidra till att vi tillsammans ökar försäljningen inom ditt försäljningsområde.

Arbetsuppgifter

I rollen ansvarar du för att bearbeta nya kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen som prospektering av kunder, boka dina  kundbesök, offererar våra tjänster, förhandlar och sluter avtal. Du rapporterar direkt till försäljningschefen för Sverige.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av försäljning och nykundsbearbetning på fältet och har med framgång ansvarat för hela säljprocessen. Meriterande är om du har erfarenhet av försäljning inom branscher som levererar professionella tjänster B2B.

Personliga egenskaper

För att lyckas i tjänsten är du en person med stark inre motor, högt driv och uthållighet. Du är strukturerad, självgående och trivs med att arbeta i en välorganiserad och målstyrd miljö.  Du är förtroendeskapande och har ett välutvecklat sinne för affärer för att kunna skapa goda och långsiktiga affärsrelationer.

Övrigt

Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete med självklara resurser såsom etablerade säljverktyg och utvecklat CRM-system. Bärbar dator, mobiltelefon och tjänstebil ingår i tjänsten. Vi erbjuder konkurrernskraftig ersättning med bonus utan tak.

Placeringsorten är Göteborg. Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 13 mars 2016, löpande urval. Tillträde enligt överenskommelse

Rekryteringen genomförs i samarbete med Codeq AB. Information om tjänsten lämnas av rekeryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN ! 

Ansök