Detta uppdrag pågår

Inköpare till Bufab Kit

Bufab är ett handelsföretag som erbjuder sina kunder en helhetslösning som Supply Chain Partner för inköp, kvalitetssäkring och logistik av C-Parts (skruvar, muttrar etc). Bufabs kunderbjudande Global Parts Productivity ™ syftar till att förbättra produktiviteten i kundernas värdekedja för C-Parts.
Bufab startades 1977 i Småland och är idag ett internationellt bolag med verksamhet i 23 länder. Huvudkontoret ligger i Värnamo och Bufab har 935 medarbetare. Bufabs omsättning uppgick 2015 till cirka 2,5 Mdr SEK och rörelsemarginalen till 8 procent. Bufab-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm under kortnamnet “BUFAB”.
Bufab Kit är specialiserat på fästelement, beslag och andra tillbehör för bygg- och möbelindustrin. Vår insikt om branschspecifika krav och marknadens utbud effektiviserar kundens inköpsprocess.
Det som börjar med en skruv, kompletteras ofta med en vinkel, ett beslag eller en sammansatt detalj. Vi kan alltid leverera en lösning i rätt kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Bufab Kit har fått sitt namn efter den klassiska beslagspåsen som också är en viktig del av varumärket. Genom att tänka innovativt och lägga personlig energi i varje projekt förtjänar vi vårt förtroende. Vi är för närvarande drygt 25-talet anställda och omsätter cirka 125 Miljoner SEK. 

Vi behöver utöka vår inköpsavdelning med ytterligare en driven och kunnig inköpare!

Som Inköpare på Bufab Kit får du arbeta i ett branschledande handelsföretag där professionellt och proaktivt inköpsarbete har stor påverkan i verksamheten och för vår fortsatta lönsamhetsutveckling. Du rapporterar till VD och ingår tillsammans med två säljare i ett affärsområde. Bufab Kit befinner sig i en spännande tillväxtfas med högt kundfokus.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Driva förfrågningar i projektform, kontinuerligt skapa affärsmöjligheter för våra säljare
  • Utveckla och förbättra existerande affärer
  • Aktivt söka nya leverantörer och utveckla de befintliga
  • Hantera och underhålla långsiktiga relationer med våra leverantörer
  • Hantera och förebygga avvikelser
  • Förhandla, ingå och följa upp avtal med utvalda leverantörer
  • Proaktivt inköpsarbete med fokus på ökade affärsmöjligheter.

Vi tror att du som söker är en driven, ansvarsfull person med mycket energi som tycker om att arbeta proaktivt och strukturerat. Du är en orädd person som tar för sig och som har ett affärsmässigt förhållningssätt. Du är analytisk, har en hög servicekänsla och självfallet ett stort intresse för inköp. Du har en god kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga då tjänsten innebär många kontaktytor internt på företaget och externt hos leverantörer. Du är en vass förhandlare och kan förstå och uppskatta värdet i långsiktiga relationer. Det är meriterande om Du har förståelse för tekniska ritningsunderlag. Erfarenhet av affärssystem Jeeves är ett plus. Vi förutsätter att Du talar, läser och skriver engelska och svenska.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN !

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Placering: Värnamo.

Övrigt: Du förväntas genomföra tjänsteresor till Asien samt inom Europa.

Du ansöker om tjänsten på www.codeq.se, snarast docks senast 2016.05.16. Vi praktiserar löpande urval i denna rekryteringsprocess.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Daniel Segerfeldt, 036-440 99 96 eller Christer Johansson, 0393-77 99 95.

Ansök