Detta uppdrag är tillsatt

Automationsingenjör / projektledare till M2M Solutions i Jönköping

Sedan 1992 arbetar vi med att öka våra kunders konkurrenskraft. Vi säljer produkter och tjänster inom maskin-till-maskinkommunikation för att höja industriella produkters prestanda.
Våra produkter och tjänster ligger i teknikens absoluta framkant. Vi kombinerar lång erfarenhet av automationslösningar med molntjänster och apputveckling.
Vi förenar IT-, Automations- och Verksamhets-kompetens och har vårt huvudkontor i Jönköping. Mer info på www.m2msolutions.se

Automationsingenjör/projektledare

För fortsatta framgångar och tillväxt söker nu M2M Solutions en drivande person som gillar automation och IT. Vill du jobba på ett entreprenörsdrivet företag som satsar på utveckling och expansion så kan detta vara rätt utmaning för dig.

I denna roll får du arbeta med omväxlande och intressanta arbetsuppgifter i en flexibel och kundfokuserad organisation med korta beslutsvägar samt stora möjligheter att påverka. Som projektledare kommer du ha mycket kundkontakt och kan även bli involverad i försäljningsarbetet. Resor ingår i tjänsten och innebär ca 20 – 30 övernattningar/år.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Projektledning av externa och interna projekt.
  • Löpande kundkontakter.
  • Drifttagning av system.

Kvalifikationer:

Vi tror att du har minst fem års erfarenhet från liknande befattning inom konsultbranschen och gärna erfarenhet från tillverkande- eller processindustri. God kompetens inom projektledning, teknik, automation, IT och PLC-programmering.

Du har högskoleutbildning inom maskin/automation eller motsvarande kompetens samt hanterar engelska i tal och skrift. Är du duktig inom el och har fördjupade PLC-kunskaper är det meriterande.

Personlighet

Du är affärsorienterad projektledare med stort teknik- och IT-intresse, tycker om förändring samt att jobba i en miljö präglad av entreprenörskap och att nå uppsatta mål. Du är drivande, strukturerad, uthållig och har lätt för att skapa goda relationer.

Vi erbjuder dig

M2M Solutions är ett entreprenörsdrivet företag med prestigelös anda och med en stark utvecklingsatmosfär. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat. Vi är ledande inom vårt område och utvecklar nya tekniska lösningar tillsammans med våra kunder.

I denna rekrytering samarbetar M2M Solutions med Codeq AB och information lämnas av: Sören Holmlind, 0515 – 128 00.

Arbetstider: Dagtid

Placeringsort: Jönköping

Anställningsform: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 14 februari direkt på www.codeq.se under rubricerad tjänst. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ansök